Οι Άγιοι Τρεις Παίδες Εν Τη Καμίνω

Έκπτωση 26%

Οι Άγιοι Τρεις Παίδες Εν Τη Καμίνω

ICO-KAR-106-3PED
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 9,50  
Τιμή: 7,00
Κερδίζετε: 2,50 (26%)

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ: 2377440016

Για να δείτε την διαθεσιμότητα και να προσθέσετε το προΐόν στο καλάθι, πρέπει πρώτα να επιλέξετε το μέγεθος που επιθυμείτε να αγοράσετε.
Για την επιλογή του μεγέθους 32 x 24 cm παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 50€ ΚΑΙ ΑΝΩ. *Εντός Ελλάδος

+

Λιθογραφία με πραγματικό φύλλο χρυσού σε MDF. Βάρος εικόνας ανά επιλογή μεγέθους: ~500γρ./~700γρ/~900γρ..

Στο βιβλίο του προφήτη Δανιήλ στην Παλαιά Διαθήκη περιγράφεται η πίστη και το θάρρος των φίλων του,των Τριών Παίδων Εν τη Καμίνω,του Ανανία,του Μισαήλ και του Αζαρία (εορτάζουν μαζί με τον προφήτη Δανιήλ στις 17 Δεκεμβρίου),οι οποίοι χαριτώθηκαν από το Θεό για τη πίστη τους και την αφοσίωσή τους στις παραδόσεις.

Οι Τρεις Παίδες δεν προσκύνησαν τη χρυσή εικόνα του Ναβουχοδονόσορα και η τιμωρία τους θα ήταν να ριχτούν στην φωτιά.Τότε απάντησαν: «Άκου βασιλιά, ο ουράνιος Θεός, τον οποίο εμείς λατρεύουμε, είναι τόσο δυνατός, που μπορεί να μας βγάλει σώους και αβλαβείς από το καμίνι της φωτιάς και να μας σώσει από τα χέρια σου. Αλλά και αν ακόμα δεν το κάνει, να ξέρεις ότι τους θεούς σου δε λατρεύουμε και την εικόνα σου δεν προσκυνάμε».Πράγματι, όταν τους έριξαν στη φωτιά, οι τρεις παίδες βγήκαν σώοι και αβλαβείς.

Ἀπολυτίκιον
Ἦχος β’.
Μεγάλα τὰ τῆς πίστεως κατορθώματα! ἐν τῇ πηγῇ τῆς φλογός, ὡς ἐπὶ ὕδατος ἀναπαύσεως, οἱ ἅγιοι τρεῖς παῖδες ἠγάλλοντο· καὶ ὁ Προφήτης Δανιήλ, λεόντωv ποιμήv, ὡς προβάτων ἐδείκνυτο. Ταῖς αὐτῶν ἰκεσίαις, Χριστὲ ὁ Θεός, ἐλέησον ἡμᾶς.

Εορτολόγιο Σήμερα Εορτολόγιο Σήμερα