Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Αγία Όλγα η Ισαπόστολος

Έκπτωση 26%

Αγία Όλγα η Ισαπόστολος

ICO-KAR-106-OLG
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 9,50  
Τιμή: 7,00
Κερδίζετε: 2,50 (26%)

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ: 2377440016

Για να δείτε την διαθεσιμότητα και να προσθέσετε το προΐόν στο καλάθι, πρέπει πρώτα να επιλέξετε το μέγεθος που επιθυμείτε να αγοράσετε.
Για την επιλογή του μεγέθους 32 x 24 cm παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 50€ ΚΑΙ ΑΝΩ.*Εντός Ελλάδος

+

Λιθογραφία με πραγματικό φύλλο χρυσού σε MDF.
Βάρος εικόνας ανά επιλογή μεγέθους: ~500γρ./~700γρ/~900γρ/~1600γρ.

Η Αγία Όλγα ήταν βασίλισσα της Ρωσίας, η οποία εγκατέλειψε την ειδωλολατρεία και ασπάστηκε τον χριστιανισμό. Ήταν σκανδιναβικής καταγωγής και εργάσθηκε σκληρά για τον εκχριστιανισμό των Ρώσων. Για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην Χριστιανική Εκκλησία ανακηρύχθηκε ισαπόστολος.

Το 957 μ.Χ. επισκέφθηκε την Κωνσταντινούπολη και βαπτίστηκε χριστιανή με το όνομα Ελένη. Απεβίωσε το έτος 969 μ.Χ. Η Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία τιμά τη μνήμη της στις 11 Ιουλίου εκάστου έτους.

Ἀπολυτίκιον
Ἦχος δ’. Ταχὺ προκατάλαβε.
Τὸ φέγγος τῆς πίστεως, εἰσδεδεγμένη λαμπρῶς, πρὸς γνῶσιν σωτήριον, τὸν σὸν λαὸν ἀσφαλῶς, ὠδήγησας ἔνδοξε. Ὅθεν ὡς ἀπαρχὴ σέ, τῷ σῷ ἔθνει ἁγίαν, μέλπομεν εὐσέβειας, Ἰσαπόστολε Ὄλγα Χριστὸς γὰρ ὃν ἠγάπησας, ἀξίως σὲ ἐδόξασε.

Εορτολόγιο Σήμερα Εορτολόγιο Σήμερα