Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Άγιος Ιάκωβος ο Απόστολος

Έκπτωση 26%

Άγιος Ιάκωβος ο Απόστολος

ICO-KAR-106-IAK
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 9,50  
Τιμή: 7,00
Κερδίζετε: 2,50 (26%)

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ: 2377440016

Για να δείτε την διαθεσιμότητα και να προσθέσετε το προΐόν στο καλάθι, πρέπει πρώτα να επιλέξετε το μέγεθος που επιθυμείτε να αγοράσετε.
Για την επιλογή του μεγέθους 32 x 24 cm παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 50€ ΚΑΙ ΑΝΩ.*Εντός Ελλάδος

+

Λιθογραφία (εικόνα) του Αγίου Ιακώβου του Αποστόλου με πραγματικό φύλλο χρυσού σε MDF.

Βάρος εικόνας ανά επιλογή μεγέθους: ~500γρ./~700γρ/~900γρ/~1600γρ.

Ο Άγιος Ιάκωβος ο Απόστολος υπήρξε ένας από τους δώδεκα μαθητές του Ιησού Χριστού, γιος του Ζεβεδαίου και αδελφός του Αποστόλου Ιωάννη του Ευαγγελιστή. Καταγόταν από την Βησθαϊδά της Γαλιλαίας και ήταν ψαράς στο επάγγελμα. Διακρίθηκε ιδιαίτερα για τον ζήλο του ως μαθητής του Χριστού και αξιώθηκε να γίνει αποκλειστικός μάρτυρας της Μεταμορφώσεως του Κυρίου μαζί με τον αδελφό του Ιωάννη.

Ο Άγιος Ιάκωβος κήρυξε το Ευαγγέλιο στην περιοχή της Παλαιστίνης και χάρη σε αυτόν πολλοί άνθρωποι ασπάστηκαν την χριστιανική πίστη. Με διαταγή του Ηρώδου του Αγρίππα συνελήφθη για τη δράση του και αποκεφαλίστηκε το 44 μ.Χ. Η Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία τιμά τη μνήμη του στις 30 Απριλίου εκάστου έτους.

Ἀπολυτίκιον
Ἦχος πλ. δ’.
Ἀπόστολε ἅγιε Ἰάκωβε, πρέσβευε τῷ ἐλεήμονι Θεῷ ἵνα πταισμάτων ἄφεσιν, παράσχῃ ταῖς ψυχαῖς ἡμῶν.

Εορτολόγιο Σήμερα Εορτολόγιο Σήμερα