Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Κομποσχοίνι Χρυσοκλωστής Δίχρωμο με 35 Κόμπους (BLUWHI-35)

Κομποσχοίνι Χρυσοκλωστής Δίχρωμο με 35 Κόμπους (BLUWHI-35)

GSIL-BLUWHI-35
 
Τιμή: 6,00

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ: 2377440016

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 50€ ΚΑΙ ΑΝΩ. *Εντός Ελλάδος

Σε Απόθεμα
+

Αγιορείτικο δίχρωμο κομποσκοίνι με 35 κόμπους από χρυσοκλωστή με μπλε χάντρα.

Αυθεντική χειροποίητη δημιουργία μοναχών του Άθω.

Τα κομποσχοίνια είναι χειροποίητες δημιουργίες των Μοναχών του Αγίου Όρους και υπάρχει πιθανότητα να απέχουν ελάχιστα από την εικόνα (τονικότητα χρώματος / χρώμα χάντρας).

Σύμφωνα με τον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη, το κομποσχοίνι είναι μια κληρονομιά και μια ευλογία που μας έχουν αφήσει οι Άγιοι Πατέρες. Οι τριάντα τρεις κόμποι που έχουν τα κομποσχοίνια συμβολίζουν τα τριάντα τρία χρόνια που έζησε ο Ιησούς Χριστός πάνω στη γη. Ο κάθε κόμπος του έχει εννέα σταυρούς που συμβολίζουν τα εννέα τάγματα των Αγγέλων. Το κομποσχοίνι έχει μεγάλη δύναμη· είναι το όπλο του μοναχού και οι κόμποι είναι σφαίρες που θερίζουν τα ταγκαλάκια (Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου Περί Προσευχής – Λόγοι Στ´). Το κομποσχοίνι είναι βοήθημα προσευχής. Σε κάθε κόμπο επικαλούμαστε το όνομα του Χριστού λέγοντας: Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ Θεού, ελέησόν με τον αμαρτωλόν.

Εορτολόγιο Σήμερα Εορτολόγιο Σήμερα